• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Возимо гуманітарку і працюємо на виживання: ексклюзивне інтерв‘ю співвласника ZAMMLER порталу Delo.ua

Про логістику в Україні під час війни і як переорієнтували бізнес для перевезення гуманітарних вантажів – співвласник групи логістичних компаній ZAMMLER Віктор Шевченко розповів в ексклюзивному інтерв’ю порталу Delo.ua.

З перших днів вторгнення росії в Україну, Шевченко вступив до лав тероборони Києва. А операційні завдання з управління компанією перейшли керівникам департаментів та фінансовому директору. Співробітникам дали можливість
переїхати до безпечніших регіонів України чи Європи. При цьому вся команда залишається на зв’язку, а деякі навіть продовжують виконувати перевезення усередині країни.

У перші дні у компанії не розуміли, як везти вантажі і як працюють заправки, де можна пересуватися, а де це вкрай небезпечно. Але за деякий час, коли люди почали приходити до тями і почала надходити інформація, активно включилися волонтери та міжнародне співтовариство – робота почала стабілізуватися. Попит на перевезення виріс катастрофічно, але на ринку бракує машин та водіїв.

Наразі машини ZAMMLER почали активніше возити комерційні вантажі зі складів із центральної частини країни на захід України. Звідти до Києва везуть гуманітарну допомогу. З Києва вантажі з найнеобхіднішим вирушають до інших міст, зокрема і “гарячих точок”. Доставляти вантажі до зон бойових дій дуже складно – потрібні навчені водії чи військові.

“Велику роботу проводять співробітники компаній ZAMMLER GROUP в інших країнах. Ми бачимо велику підтримку з боку наших співробітників, партнерів, клієнтів у Польщі та Казахстані,” – зауважує Віктор Шевченко.

Скільки вантажу привезли з 24-го лютого, чи переглядали бюджети компанії та чи планується релокація бізнесу – читайте у повній статті за посиланням.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук