• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER наголошує на необхідності термінового вирішення питання з відсутністю дозволів

Вже понад тиждень в Україні  відсутні дозволи на вантажні перевезення в напрямку Україна – Польща. Їх немає в доступі ні в електронному кабінеті, ні на пунктах видачі. Ми в  ZAMMLER наголошуємо на безпрецендентності ситуації та необхідності її термінового вирішення.

«На цей місяць у нас планується понад 200 вантажівок з України до Польщі. Всі вони не можуть виїхати. Клієнти шоковані, вони несуть колосальні збитки, для нас це штрафні санкції. Кожна вантажівка, яка оформлена на митниці, але не виїхала – це додаткове затягування митних процедур. Я вже мовчу про виплату заробітних плат водіїв, витрати на амортизацію», – повідомив генеральний директор ZAMMLER Віктор Шевченко на своїй сторінці в Facebook.

Також генеральний директор ZAMMLER GROUP зазначив, що минулого року перевізникам було видано 160 тис. дозволів і закінчуватись вони почали вже в серпні. Попри це, на 2020-й кількість дозволів не збільшено –  Польщею виділено теж 160 тис. дозволів на рік (з них 10 тис. використали авансом в грудні 2019-го). Враховуючи заплановане зростання вантажопотоку, Віктор Шевченко прогнозує, що усі дозволи в напрямку Україна – Польща можуть закінчитись вже у травні.

Наразі нами  направлено офіційного листа на ім’я Міністра інфраструктури із описом даної ситуації та  проханням її оперативного вирішення.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук