• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

З любов’ю в серці – благодійна ініціатива в підтримку дітей від ZAMMLER

Любові багато не буває. ZAMMLER GROUP з нагоди Дня Святого Валентина розпочинає акцію “Z любов’ю в серці” – збір коштів на підтримку багатодітних родин у складних життєвих обставинах. Партнером ініціативи став міжнародний благодійний фонд СОС Дитячі Містечка Україна.

Суть проекту – долучитись до фінансової підтримки сімей з дітьми, які перебувають у скруті. Для цього в офісах ZAMMLER встановили скриньку із благодійними валентинками, авторами яких стали діти. Кожна листівка – результат дитячої творчості і роздумів над питанням “Що таке любов?”. Наприклад, 6-річна Вероніка вважає, що “Любов –це, коли дозволяють їсти цукерки до обіду” . І це тільки одне із визначень.

Щоб долучитись до підтримки родин, треба взяти валентинку і натомість залишити посильну суму.

Зібрані кошти підуть на допомогу вразливим сім’ям з дітьми, а саме – покупку продуктів, одягу, домашніх речей та оплату послуг фахівців для роботи з дітьми: корекційних педагогів, логопедів, психологів.

Також можна зробити грошовий переказ через сайт організації – sos-ukraine.org.

Окрім цього, співробітники ZAMMLER, які долучаються до ініціативи, можуть взяти наліпку ZробиVДобро, що свідчить про ще одну зроблену добру справу. Нагадаємо, такі наліпки можна було збирати протягом року, а незабаром буде підбито підсумки та визначено найдобрішого заммлерівця.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук