• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

Логістика у карантин: уроки на майбутнє

Чого логістику навчив коронавірус? Про те, як наша компанія пристосовувалася до нових умов ведення бізнесу, співвласник ZAMMLER GROUP Віктор Шевченко розповів в інтерв’ю для телеканалу «Еспресо: Біла Церква».

За період пандемії всі різновиди логістики, крім складської (автомобільна, авіа, залізнична, морська) втратили завантаження на 20 -30 відсотків. Попри невеликий приріст взимку, до попередніх обсягів повернутися не вдається. А зараз українські компанії ще й готуються до нової, третьої хвилі коронавірусу восени. Тоді усе залежатиме від оперативної, правильної реакції на труднощі. І чи врахують учасники ринку попередній досвід. «Усі уже знають, що це таке. Тому є план A, B, C. А в когось навіть і D. Ми теж такі плани прописали» – розповів Шевченко.

Із досвіду, котрий дав карантин – віддалена робота. Наша компанія вже перейшла на нову схему: частину тижня працюємо дистанційно ( де це можливо за посадовими інструкціями). Частину – уже в офісі.

Ще один цінний урок, засвоєний у карантин – перерозподіл обов’язків та навантаження. «Коли у розпал пандемії в окремих сегментах роботи поменшало, ми переглянули графіки так, аби той, хто може – йшов оплачувану або неоплачувану відпустку. А задачі – між собою розділили інші. Так вдалося зберегти робочі місця» – відзначив співвласник ZAMMLER GROUP.

Більше про специфічний, карантинний досвід нашої компанії – дізнаєтеся із програми за лінком. Приємного перегляду!

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук