• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER GROUP – лідер галузі у «Рейтинг компаній, дружніх до родин 2021»

Цього року Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні, UNFPA, вперше склав рейтинг роботодавців, які допомагають працівникам підтримувати баланс між роботою та родиною.

Раді повідомити, що з-поміж компаній поштових та логістичних послуг  ZAMMLER GROUP – очолила топ галузевих лідерів.

Ми  увійшли до переліку 50 компаній з 16 галузей економіки, що продемонстрували свої політики і практики підтримки працівників, які мають родини. 

ZAMMLER GROUP посіла чільне місце серед найбільших гравців ринку, поруч із такими бізнес-гігантами як Unilever, Vodafone, Teva, Coca-Cola і Danone. До рейтингу потрапили і наші клієнти.

Оцінювання проводилося за чотирма критеріями: корпоративна культура, робоче місце і графік роботи, програми соціальної підтримки працівників із родинами, програми матеріальної підтримки працівників із родинами.

Група логістичних компаній ZAMMLER надає матеріальну допомогу у разі виняткових сімейних обставин, таких як хвороба родича;  допомагає під час переїзду з ініціативи компанії; пропонує гнучкий графік роботи; дозволяє дітям побачити, де працюють батьки. А також дає оплачуваний вихідний –  у день народження самого працівника та його дитини. 

Ми раді не лише бути у рейтингу відповідальних представників бізнесу, але й заохочувати своїм прикладом інші компанії.

Детальніше з рейтингом ви можете ознайомитися за посиланням.

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук