• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Version of the site for the visually impaired
Version of the site for the visually impaired

(укр) ZAMMLER на церемонії Ukrainian E-Commerce Awards 2017

(укр) ZAMMLER взяла участь у  п’ятій щорічній церемонії нагородження переможців конкурсу Ukrainian E-Commerce Awards 2017, на якій назвали кращі  інтернет-проекти українського ринку електронної комерції.

Група компаній ZAMMLER виступила Партнером номінації «Вибір споживачів». Віктор Шевченко, засновник групи логістичних компаній ZAMMLER нагородив переможця в категорії «Кращий інтернет-магазин» – LeBoutique . Окрім почесної відзнаки, інтернет-магазин LeBoutique отримав сертифікат на право безкоштовного користування послугою фулфілмент від ZAMMLER протягом 3-х місяців.

Також Віктор Шевченко відзначив інтренет-магазин Lamoda, з яким у групи компаній ZAMMLER вже є досвід співпраці. Інтернет-магазин отримав комплімент від групи компаній ZAMMLER  у вигляді безоплатного використання послуги фулфілмент від ZAMMLER протягом 1 місяця.

«Ринок e-commerce стрімко розвивається і вимагає нових сервісів, в тому числі – і від логістичних компаній. Зараз для успіху важливо слідкувати за тенденціями, бути гнучкими до змін та потреб клієнтів, вдосконалюватись і пропонувати нові рішення. Саме тому група компаній ZAMMLER у 2015 році першою на українському ринку логістичних послуг запропонувала гравцям e-commerce послугу фулфілмент – комплекс рішень для інтернет-магазинів. Нагороди, які сьогодні отримали переможці Ukrainian E-Commerce Awards 2017 –  це ще одне підтвердження того, що сервіси для ринку електронної комерції успішно працюють і необхідність в них буде й надалі зростати», – зазначив Віктор Шевченко.

З повним переліком переможців конкурсу Ukrainian E-Commerce Awards 2017 можна ознайомитись за посиланням: https://www.e-awards.com.ua/

Apply
Thank you!

Our specialist
will contact you soon

Become acquainted
Give feedback