• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Version of the site for the visually impaired
Version of the site for the visually impaired

(укр) ZAMMLER отримала нагороду «Ініціатива 2015 року» від КТПП

(укр) Київська торгово-промислова палата нагородила ZAMMLER  за успішну реалізацію проекту Фулфілмент.

Нагороду в номінації «Ініціатива року 2015 –  проект «Фулфілмент» було вручено Президентом КТПП Миколою Засульським 25 лютого 2016 року під час найголовнішого річного засідання ради Палати.

Організація складської логістики ZAMMLER, яку інспекція Палати оцінила у ході візиту 16 лютого 2016 року, викликала захоплення у Президента КТПП.

«Ми приймаємо багато членів до КТПП і бачили багато. Але у ZAMMLER   просто фантастика! Це двадцять перше століття!  Уявляєте, по організації роботи «ZAMMLER  Склад» займає 12-те місце в Європі!» – сказав Засульський.

Генеральний директор групи компаній ZAMMLER Віктор Шевченко подякував КТПП за високу оцінку та поділився планами щодо нових логістичних проектів для експорту промислової продукції:
«Те, що в Україні виробляється і продукується, ми намагаємось  доставляти закордон. Наступного року у нас заплановані зустрічі експортерів із послами 6-8 країн, зокрема Казахстану, Азербайджану, Польщі, Німеччини, Узбекистану та ін., де обговорюватимуться механізми транспортно-економічної взаємодії з українськими компаніями».

На кінець 2015 року членами Палати є 1050 юридичних осіб.

Apply
Thank you!

Our specialist
will contact you soon

Become acquainted
Give feedback