• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Version of the site for the visually impaired
Version of the site for the visually impaired

(укр) ZAMMLER пройшла ресертифікаційний  аудит системи менеджменту якості і отримала новий сертифікат відповідності вимогам  міжнародного стандарту ISO 9001:2015

(укр)

Компанія  «ЗАММЛЕР УКРАЇНА», попри виклики воєнного часу, успішно пройшла ресертифікаційний аудит системи менеджменту якості і отримала новий сертифікат відповідності вимогам  міжнародного стандарту ISO 9001:2015

Такий сертифікат – це документ, що підтверджує відповідність систем управління та якості робіт і послуг вимогам міжнародних стандартів. Ресертифікацію компанія проходить кожні три роки. Адже для успішного ведення бізнесу на локальному та міжнародному ринках необхідно регулярно підтверджувати – відповідність  внутрішніх процесів компанії світовим стандартам. 

Вимоги ISO 9001:2015 охоплюють такі аспекти життєдіяльності компанії як: забезпечення ресурсами, навчання і підготовку персоналу, управління процесами надання послуг, вивчення задоволеності споживачів, проведення коригувальних та запобіжних заходів, постійне вдосконалення і багато іншого.

У 2023-му ми вкотре довели, що тримаємо якість на висоті попри усі труднощі.  Сертифікат ISO 9001:2015 – гарантія того, що послуги ZAMMLER відповідають вимогам міжнародного стандарту  та очікуванням клієнтів.

 

Дякуємо аудиторам за оцінку та клієнтам за довіру!

 

Apply
Thank you!

Our specialist
will contact you soon

Become acquainted
Give feedback