• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Для людей з порушенням зору
Для людей з порушенням зору

ZAMMLER пройшла ресертифікаційний  аудит системи менеджменту якості і отримала новий сертифікат відповідності вимогам  міжнародного стандарту ISO 9001:2015

Компанія  «ЗАММЛЕР УКРАЇНА», попри виклики воєнного часу, успішно пройшла ресертифікаційний аудит системи менеджменту якості і отримала новий сертифікат відповідності вимогам  міжнародного стандарту ISO 9001:2015

Такий сертифікат – це документ, що підтверджує відповідність систем управління та якості робіт і послуг вимогам міжнародних стандартів. Ресертифікацію компанія проходить кожні три роки. Адже для успішного ведення бізнесу на локальному та міжнародному ринках необхідно регулярно підтверджувати – відповідність  внутрішніх процесів компанії світовим стандартам. 

Вимоги ISO 9001:2015 охоплюють такі аспекти життєдіяльності компанії як: забезпечення ресурсами, навчання і підготовку персоналу, управління процесами надання послуг, вивчення задоволеності споживачів, проведення коригувальних та запобіжних заходів, постійне вдосконалення і багато іншого.

У 2023-му ми вкотре довели, що тримаємо якість на висоті попри усі труднощі.  Сертифікат ISO 9001:2015 – гарантія того, що послуги ZAMMLER відповідають вимогам міжнародного стандарту  та очікуванням клієнтів.

 

Дякуємо аудиторам за оцінку та клієнтам за довіру!

 

Подати заявку
Дякуємо!

Найближчим часом наш фахівець
зв’яжеться з Вами

Познайомитися
Залишити відгук