• укр
  • eng
  • pol
  • 中文
  • рус
Version of the site for the visually impaired
Version of the site for the visually impaired

We grow together with Zammler!

(укр) У переддень новорічних свят в нашій компанії відбувся конкурс дитячого малюнка “Зростаємо разом з” Zammler! “. У конкурсі взяли участь дітки співробітників групи компаній Zammler, від самих маленьких до школярів. Експозиція барвистих малюнків прикрасила робочі будні співробітників центрального офісу компанії. Всі роботи неймовірно цікаві, сповнені яскравих фарб дитячих фантазій!

У найменшій віковій групі від 3-х до 5-ти років переможцями стали: 1-е місце: Черняєв Артем (Київ) 2-е місце: Чуланова Анастасія (Одеса), Данів Дмитро і Доброгорская Єва (Київ) 3-е місце : Зелінський Єгор і Герасеменко Софія (Одеса)

У середній віковій групі від 6-ти до 9-ти років переможцями стали: 1-е місце: Сисуєва Єлизавета (Київ), 2-е місце: Черниш Олександр і Данів Вероніка (Київ), 3-е місце: Линда Артем (ТОВ «Заммлер склад »)

У найстаршій групі від 10-ти до 14-ти років переможцями стали: 1-е місце: Золоторучка Ірина (ТОВ «Заммлер Склад»), 2-е місце: Чернега Дарія (ТОВ «Заммлер Склад»)

Хлопчики та дівчатка, які брали участь в конкурсі, не тільки отримали подарунки, а й отримали унікальну можливість побувати на екскурсії в центральному офісі групи компаній Zammler. Допитливі хлопці під час екскурсії просто засипали питаннями про діяльність компанії не тільки своїх тат і мам, а й їхніх колег. Хтозна, можливо, хтось із цих чудових хлопців в майбутньому захоче піти по стопах батьків і стане логістом !!!

Apply
Thank you!

Our specialist
will contact you soon

Become acquainted
Give feedback